Amit a döntéshez tudni kell

Itt megtalálja fel nem tett kérdéseire is a választ!

A levegőfürdető vizes közegen szívja át a szoba levegőjét. Ahogyan az eső képes kimosni a port és a polleneket a levegőből, épp így tisztítjuk a beltereket mi is. A szennyeződés a vízben marad, és nem jut vissza a levegőbe, ahogy az a hagyományos porszívó szűrőjének rácsain keresztül történik.

A Delphin rendszeres használatával folyamatosan eltűnik az addig lerakodott por, szennyeződés. A Független mérések és a tapasztalatok alapján 60-80%-os csökkenésre lehet számítani.

Az éles szélű kvarckristályok - azaz a por - megülve a szőnyegben minden lépéskor vagdossák annnak szálait. Ez a "filcesedés". Mi kiszívjuk az összes ilyen mikroszkópikus méretű kristályt, így a szőnyeg eredeti puhasága megmarad.

Igen. A rendszer képes kivonni az influenza vírust levegőből. Meg is mértük.

Amennyiben rendszeresen használja, igen. Mivel lecsökken a por és vele együtt az allergének szintje, így a szervezetét kisebb terhelés éri.

Nem igaz, hasonló a súlya. Annak ellenére, hogy erősebb a kivitel és még kb. 2 liter víz súlya is hozzáadódik. Persze, azért nem morzsaporszívó.:)

Valóban, a Delphin 2 liter sima csapvízzel működik és amikor a víz már koszos, saras hatású akkor ki kell cserélni. A vizet mindig ki kell önteni, ha 1-2 óránál tovább áll a gép.

Igen. A Delphin saját, teljesen természetes illóolajai közül választhat. Más nem kerülhet bele, mert megmarhatja a tartályt.

Igaz, a hatályos rendelkezések szerint maximum 900 W lehet a porszívó maximális motor teljesítménye.

Igaz. Mivel ez egy levegőfürdető, így rá nem vonatkozik a teljesítmény korlátozás. Ráadásul a hatékonysága 80%-os.

Igen, a Delphin S8 esetén 6 év a jótállás az egész szerkezetre, míg a motorra összesen 10 év.

Normál belmagasság esetén annyi percig, ahány négyzetméteres a szoba.

Igen. Kerekeken gurul és nagyon könnyű mozgatni.